De Huidkliniek Friesland Special is een unieke combinatie behandeling van 3 technieken in 1 behandeling.

 

Door 3 verschillende technieken te combineren wordt het beste resultaat verkregen op het gebied van egaliteit, structuur en lijntjes.

 

1. We starten met het laseren van storende pigmentvlekjes en bloedvaatjes waardoor de huid rustiger en egaler gaat ogen.

 

2. Na het laseren wordt er een TCA peeling aangebracht om het effect van de laser te versterken. Een TCA peeling zorgt voor afschilfering van de bovenste huidlaag en het stimuleren van collageen waardoor de huid er frisser uit gaat zien met minder fijne lijntjes.

 

3. Als laatste wordt er LED therapie toegepast voor het kalmeren en sneller herstel van de huid na de behandeling en bovenal zorgt rood LED licht voor collageen stimulatie. 

De huid oogt egaal, fris, jonger en glowy na deze Huidkliniek Friesland Special.


Voor welke indicaties is deze behandeling geschikt?

De volgende indicaties kunnen worden behandeld:

 

- Een ouder wordende huid door de zon welke pigmentvlekjes en/of rode bloedvaatjes vertoond 

- Een onrustige huid qua kleur verschillen

- Een doffe huid

- Een grove huidstructuur

- Acne littekens met rode vlekjes

Voorbereiding op de behandeling

Voor het beste resultaat is het belangrijk om de behandeling thuis al te starten met thuisproducten om de huid al in een goede conditie te krijgen.

Deze thuisproducten zorgen ervoor dat de huid wordt voorbereid op actieve ingrediënten in de behandeling zoals de peeling. Hierdoor wordt de bovenste huidlaag doorlaatbaar voor de peeling zodat er meer resultaat kan worden behaald. Tevens zorgen de thuisproducten ervoor dat de huid sneller en veiliger kan herstellen na de behandeling en het resultaat langer zichtbaar blijft.

Tijdens een intake kan de huidtherapeut bepalen welke producten geschikt zijn voor jouw huid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit hangt af van de conditie van de huid en de leeftijd.

We zien vaak na 1 behandeling al een mooi verschil maar soms kan het nodig zijn om nog een 2e of 3e behandeling te ondergaan voor het beste resultaat.

Er kan ook na 1 behandeling worden gekozen om bijvoorbeeld nog een losse laser behandeling of losse peeling te ondergaan wat in overleg gaat met de huidtherapeut.

Tarieven

De Huidkliniek Friesland Special met laser, TCA en LED therapie is €395 per behandeling.

 

Een kuur van 3 behandelingen is €999.