Dermaceutic

Dermaceutic wordt wereldwijd gebruikt door ruim 30.000 artsen en specialisten. Dermaceutic heeft als een van de eerste laboratoria hogere concentraties hyaluronzuur en vitamine C in de producten verwerkt. De effectiviteit van de producten is ruimschoots bewezen door klinische studies, maar ook zeker door artsen en specialisten wereldwijd. Dermaceutic richt zich met zijn producten op anti-aging, pigmentatie, structuurverbetering en huidverstrakking. 

Dermaceutic reinigen 

Onderstaand vindt u de reinigingsproducten van Dermaceutic. Deze reinigers verwijderen onzuiverheden en dode huidcellen en zuivert de huid.

Dermaceutic voorkomen 

De dagelijkse dagverzorging bestaat uit een antioxidant en een dagcrème met SPF. De hoge concentratie antioxidanten helpen de schade door vrije radicalen te voorkomen. Daarnaast bevatten de producten de juiste ingrediënten die helpen bij de bescherming en verzorging van vroegtijdige huidveroudering.

Dermaceutic corrigeren 

Onderstaand vindt u de correctieproducten van Dermaceutic. De producten kunnen ingezet worden bij pigmentvlekken. Door de actieve bestanddelen wordt het pigment aangepakt en egaliseert de teint.

Dermaceutic stimuleren 

De volgende nachtcrèmes van Dermaceutic stimuleren de celvernieuwing van de huid.

Dermaceutic herstellen 

Deze herstelproducten van Dermaceutic helpen bij het herstellen van de huid en optimaliseren de resultaten van esthetische behandelingen.

Dermaceutic 21 dagen kit  

Deze samengestelde kits zijn de ultieme sets met de vier beste producten! Er zijn drie verschillende soorten bestelbaar.