Vette/acne huid

Heb je last van een vette / acne gevoelige huid? Dan is de Gel-Oil Free zonnebrand perfect voor jou. Deze zonnebrand verstopt de huid niet en is anti-bacterieel en niet vet.

 

Heb je een gevoelige of iets meer droge acne? Dan is de Mineral Tolerance Fluid aan te raden.

Pigmentvlekken

Heb je last van pigmentvlekken? Dan is de Pigment Solution Fluid perfect voor jou. Deze zonnebrand bevat pigmentremmende ingrediënten en ijzer oxiden om pigmentvlekken zo veel mogelijk te voorkomen.

De lichte fluïde trekt snel in en is niet plakkerig.

Normale / droge huid

Voor een normale tot droge huid is de Watergel erg geschikt. Deze hydraterende zonnebrand trekt snel in, is niet wit en plakt niet.

Gevoelige huid

Heb je een gevoelige huid?

Kies dan voor de Mineral Tolerance Fluid. Deze zonnebrand bevat 100% minerale filters en is parfumvrij. Geschikt voor de meest gevoelige en allergische huid.

Rosacea

Heb je last van Rosacea?

Heliocare heeft speciaal voor Rosacea de A R Emulsion ontwikkeld met ingrediënten die zowel de roodheid als de ontstekingen doen verminderen.

Parfumvrij en geschikt voor de gevoelige huid.

Oudere huid

Voor de ouder wordende huid of voor mensen die aan anti-aging willen doen heeft Heliocare de Age Active Fluid. Deze zonnebrand is een huidverbeterende zonnebrand en bevat hyaluronzuur en arginine voor hydratatie en zit bomvol anti-oxidanten om schade door de zon te herstellen.

Baby / kinderen

Voor baby's en kinderen heeft Heliocare de Pediatrics lijn ontwikkeld. Geschikt voor baby's vanaf 3 maanden en voor de meest gevoelige, allergische en eczeem huidjes.

 

Gebruik de handige spray voor het lichaam en de 100% minerale fluïde voor de gezichtjes.

 

Plakt niet en trekt lekker snel in.