Webshop

Welkom op de webshop van Huidkliniek Friesland. Goede huidproducten zijn onmisbaar voor het behandelen van huidproblemen en/of het voorkomen van rimpels, pigmentvlekken, acne of een doffe huid. Het aanbod bestaat uit professionele zonbescherming- en verzorgingsproducten. Dit zijn de zonbeschermingproducten en cosmeceuticals van de merken Dermaceutic, Dermasence, Heliocare, Renophase en Sundaybrush.

 

Bent u op zoek naar een goede zonnebrand, een fijne dagcrème of ander product maar weet u niet welke geschikt is voor uw huid? Stuur een foto van uw huid via Whatsapp en krijg persoonlijk advies of kom langs voor een gratis intake.

*Collageen poeder en visolie omega-3 kunnen worden besteld via Whatsapp

Bestel voor 15:00 uur uw favoriete product en u ontvangt het binnen drie werkdagen in huis. Bestelling boven de €75,- gratis verzending!

De producten kunnen daarnaast ook opgehaald worden in de kliniek.Dermasence producten bij eczeem en een droge huid

 

De Dermansence producten voor de droge huid en eczeem worden als zeer prettig ervaren. Heeft u last van jeuk? Smeer dan de Dermasence Polaneth lotion of de Vitop Forte bij atopisch eczeem. De Vitop Forte is een intensieve verzorging voor de droge, geïrriteerde huid en ontstoken eczeem. Werkt pijnstillend en verkoelend.

Bij een droge huid en atopisch eczeem of als aftersun kunt u de Dermasence Adtop crème smeren voor een barrière herstellende werking.
U kunt de Dermasence Adtop crème ook bestellen met 10% of 40% ureum. Ureum bevordert de opname van water door de huid, waardoor deze weker wordt.
De 10% kunt u gebruiken bij zeer droge huid, voor handen en voeten.
De Dermasence Adtop 40% ureum kunt u gebruiken bij verdikte psoriasis plekken, hyperkeratose op uw bovenarmen  (keratosis pilaris) of bovenbenen maar ook op uw handen en voeten (kloven en eeltvorming). Bij 40% verdwijnen schilfers en eelt sneller.