Laserontharing

Wij bieden de oplossing voor definitief ontharen! Geen zin meer om alsmaar te moeten scheren of epileren? Of last van scheer irritaties/scheer bultjes? Start dan met laserontharing.

Laserontharing is een effectieve en veilige manier om ongewenste haargroei te verminderen. De behandeling is mogelijk op alle delen van het lichaam en in het gezicht voor zowel mannen als vrouwen. Laserontharing is geschikt voor het behandelen van donkere haren. 
De populairste gebieden voor het laserontharen zijn, bikinilijn, oksels, onderbenen, rug, borst, bovenlip en kin. beste laser kliniek friesland

Tijdens een gratis en vrijblijvende intake kan beoordeeld worden of u in aanmerking komt voor de laserbehandeling.

De behandeling beste onthaar laser friesland

De laserbehandeling wordt uitgevoerd met de Quanta Duetto MT Evo, dit is de Gouden Standaard voor het definitief ontharen. Dit wil zeggen dat het een van de meest effectieve en medische lasers in de wereld is op het gebied van het verminderen van ongewenste haargroei, zowel in het gezicht als op het lichaam. De Quanta Duetto beschikt over 2 krachtige lasers met verschillende golflengten waardoor ook dunne haren en alle huidtypes kunnen worden behandeld. De Quanta Duetto is een medische laser en is 100% veilig. De behandeling is vrijwel pijnloos doordat er een krachtige koude lucht koeling de huid koelt.

Hoe werkt de laser?

​De laser geeft een zeer snelle en krachtige lichtbundel af, dit wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. Hierdoor ontstaat verbranding in het haarzakje, waardoor de voedingsbodem van de haar wordt vernietigd, er ontstaat geen nieuwe haar meer terug. Na de behandeling kan de huid een beetje warm aanvoelen en licht rood zijn, na enkele uren/ de volgende dag is dit weer weggetrokken.
De Quanta Duetto laser bevat een Alexandrite laser 755nm en ND-Yag laser 1064nm, hierdoor is de laser ook geschikt voor donkere en getinte huidtypes. Laserontharen fries

Hoe werkt de Duetto MT EVO
De Duetto MT EVO laser bevat verschillende lasers waardoor er altijd een passende oplossing kan worden gevonden. De Duetto MT EVO laser bevat twee gouden standaarden, de Alexandrite- en de Nd:YAG laser op het vlak van laserontharing, vaatbehandeling en hyperpigmentatie. De Duetto MT EVO is één van de weinige systemen die in staat is beide lasers met elkaar te combineren, dankzij de Mixed Technology (MT). Dit zorgt voor een nog effectievere, maar bovenal ook veiligere behandeling.best
e laser kliniek friesland,

Mixed Technology
Door de Mixed Technology, of MT, kan de laser nog specifieker op jouw huidtype worden aangepast. De Duetto MT EVO maakt gebruik van de nieuwste generatie MT, voor de beste resultaten. De Mixed Technology zorgt ervoor dat de twee type lasers (Alexandrite en de ND-YAG laser), samenkomen voor een laserbehandeling die speciaal op jouw huid is afgericht. De lasers kunnen zowel met twee stralen tegelijkertijd gebruikt worden, of gemend worden tot één straal. De MT is veelzijdig en specifiek en zorgt ervoor dat jij altijd de best mogelijke behandeling krijgt.
Doordat de Quanta Duetto MT Ev) een Mixed Technology bevat kunnen de haren ook in de zomer en op een zongebruinde huid gelaserd worden doordat de ND-YAG gebruikt kan worden voor de donkerste huid.

Er zijn meerdere behandelingen nodig om de haargroei blijvend te verwijderen. Dit heeft de maken met de verschillende haargroei fases waar haren zich in bevinden, meestal zijn er 6-10 behandelingen nodig. De huidtherapeut maakt tijdens de intake een schatting hoeveel behandelingen gemiddeld nodig zullen zijn en met welke behandelfrequentie. definitief ontharen oksels

Resultaat na éen laser behandeling van de oksels

Resultaat na één laser behandeling van de bikinilijn

Vergoeding

Bent u aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat de behandeling van ongewenste haargroei in het gelaat in zijn geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. De huidtherapeut van Huidkliniek Friesland geregistreerd staat bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register) en is aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Of een vergoeding voor u van toepassing is, kunt u zelf navragen bij uw zorgverzekeraar of teruglezen in de polisvoorwaarden onder huidtherapie/acnetherapie.