Dermasence is een medische huidverzorging, ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Het biedt een goede ondersteuning bij de behandeling van huidproblemen zoals acne, rosacea en eczeem. De producten bevatten een hoog percentage aan farmacologische werkzame stoffen die bewezen effectief zijn. Onderstaand vindt u alle Dermasence producten.

Onderstaand vindt u de producten voor de droge tot zeer droge huid en/of eczeem.

De Dermansence producten voor de droge huid en eczeem worden als zeer prettig ervaren. Heeft u last van jeuk? Smeer dan de Dermasence Polaneth lotion of de Vitop Forte bij atopisch eczeem. De Vitop Forte is een intensieve verzorging voor de droge, geïrriteerde huid en ontstoken eczeem. Werkt pijnstillend en verkoelend.

Bij een droge huid en atopisch eczeem of als aftersun kunt u de Dermasence Adtop crème smeren voor een barrière herstellende werking.
U kunt de Dermasence Adtop crème ook bestellen met 10% of 40% ureum. Ureum bevordert de opname van water door de huid, waardoor deze weker wordt.
De 10% kunt u gebruiken bij zeer droge huid, voor handen en voeten.
De Dermasence Adtop 40% ureum kunt u gebruiken bij verdikte psoriasis plekken, hyperkeratose op uw bovenarmen  (keratosis pilaris) of bovenbenen maar ook op uw handen en voeten (kloven en eeltvorming). Bij 40% verdwijnen schilfers en eelt sneller.  

 

Onderstaand vindt u de producten die ondersteuning kunnen bieden bij rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening waarbij afwijkingen in het gelaat optreden. Het begint meestal rond het 25e levensjaar en is zeldzaam bij kinderen. De oorzaak is voor een groot deel onbekend, toch blijkt dat genetica en omgevingsfactoren een rol spelen bij het ontstaan van rosacea.

Dermasence BarrioPro of RosaMin reinigingsemulsie kan als reiniging iedere ochtend en avond gebruikt worden. Gevolgd door het RosaMin serum. Overdag is het van belang om een dagcrème te gebruiken met SPF50. Er wordt een verschil gemaakt tussen een getinte dagcrème of niet. Dit is afhankelijk van uw voorkeur. 

Onderstaand vindt u de producten die ondersteuning kunnen bieden bij keratosis pilaris.

Keratosis pilaris komt veel voor en is te herkennen aan de ruwe huid met kleine bultjes op plekken waar haren uit de huid komen. Er kunnen kleine puistjes/ontstekingen ontstaan. De bultjes komen met name voor op de bovenarmen, bovenbenen, billen en soms ook op de wangen.

De Dermasence Adtop 40 plus crème heeft een hoog percentage (40%) ureum en is zeer effectief bij keratosis pilaris. Ureum bevordert de schilfering van de huid, waardoor de ophoping van dode huidcellen vermindert. Deze crème kan gecombineerd worden met de Dermasence AHA Body & Face Lotion voor het beste resultaat. Deze lotion bevat 10% AHA (glycolzuur) wat ervoor zorgt dat de huid vernieuwd wordt, er gladder uitziet. Ook zal het vochtgehalte in de huid toe nemen.