Onderstaand vindt u de producten voor de droge tot zeer droge huid en/of eczeem.

Onderstaand vindt u de producten die ondersteuning kunnen bieden bij rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening waarbij afwijkingen in het gelaat optreden. Het begint meestal rond het 25e levensjaar en is zeldzaam bij kinderen. De oorzaak is voor een groot deel onbekend, toch blijkt dat genetica en omgevingsfactoren een rol spelen bij het ontstaan van rosacea.

Dermasence BarrioPro of RosaMin reinigingsemulsie kan als reiniging iedere ochtend en avond gebruikt worden. Gevolgd door het RosaMin serum. Overdag is het van belang om een dagcrème te gebruiken met SPF50. Er wordt een verschil gemaakt tussen een getinte dagcrème of niet. Dit is afhankelijk van uw voorkeur. In de avond is het belangrijk om weer te reinigen, het serum aan te brengen gevolgd door de nacht emulsie.

Onderstaand vindt u de producten die ondersteuning kunnen bieden bij acne, een verdikte huid en/of keratosis pilaris.

Keratosis pilaris komt veel voor en is te herkennen aan de ruwe huid met kleine bultjes op plekken waar haren uit de huid komen. Er kunnen kleine puistjes/ontstekingen ontstaan. De bultjes komen met name voor op de bovenarmen, bovenbenen, billen en soms ook op de wangen.

De Dermasence Adtop 40 plus crème heeft een hoog percentage (40%) ureum en is zeer effectief bij keratosis pilaris. Ureum bevordert de schilfering van de huid, waardoor de ophoping van dode huidcellen vermindert. Deze crème kan gecombineerd worden met de Dermasence AHA Body & Face Lotion voor het beste resultaat. Deze lotion bevat 10% AHA (glycolzuur) wat ervoor zorgt dat de huid vernieuwd wordt, er gladder uitziet. Ook zal het vochtgehalte in de huid toe nemen.