Neck Retargeting behandeling

HET EERSTE WERELDWIJDE PROTOCOL VOOR DE HALSZONE.

De Renophase Retargeting behandeling is speciaal ontwikkeld voor
 de hals en decolleté om de levensduur van de cellen te verlengen. Naar mate we ouder worden zullen de eerste tekenen van huidveroudering snel zichtbaar worden in de hals, zoals verslapping, een grove huidstructuur, pigmentatie, roodheid en lijntjes.

De Neck Retargeting behandeling bestaat uit een 7-stappen protocol inclusief microneedling en LED therapie voor verjonging en verbetering van de structuur van de hals en decolleté.
De thuisbehandeling bestaat uit de Neck Recovery Cream (dag) en de Neck Smoothing peelingcreme (avond).

Het advies is om 3 behandelingen te ondergaan 1x in de 6 weken. Maak nu gebruik van het voordelige pakket van 3 behandelingen inclusief de thuisbehandeling bestaande uit de Neck Recovery Creme en de Neck Smoothing Creme.

KLOTHO, het beroemde jeugdproteïne waar iedereen het over heeft, is hier de sleutelfactor. Klotho is een multi-effect hormoon, een krachtig antioxidant. Het regelt het natuurlijke afweermechanisme, beschermt zo de cellen en reguleert het verouderingsproces. Transformeert de huidtextuur van hals & decolleté, maakt onregelmatigheden glad en zorgt voor meer volume.

Heeft u ook last van roodheid en pigmentvlekken? Dan adviseren wij om de oneffenheden met de laser te behandelen voor een egalere huidskleur.