Zomer behandelingen

Vaak denken mensen dat de huid in de zomer niet al te veel professionele behandelingen kan verdragen. Niets is minder waar!
Het is juist erg belangrijk om de huid in de zomer in een goede conditie te houden met de vele UV-stralen.

 

Bij Huidkliniek Friesland bieden we verschillende behandelingen aan die in de zomer periode wél mogen. Deze behandelingen beschermen de huid tegen UV-straling, hydrateren de huid, laten de huid beter herstellen na de zon en verminderen en remmen de aanmaak van pigmentvlekken.

Vitamine C peeling / Glow Facial

De glow facial staat bekend om zijn hoge dosering vitamine C van maar liefst 70% en is echt een krachtpatser op het gebied van huidverzorging. Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten en is essentieel voor de vorming van collageen. Vitamine C helpt om huidveroudering tegen te gaan, bestrijdt vrije radicalen die ontstaan door roken, stress, voeding en luchtvervuiling en het vermindert pigment en zonschade. De glow facial versterkt de huid en stimuleert de celvernieuwing van de huid. Het resultaat is dan ook een gezonde huid met een versterkte huidbarriëre, verbeterde hydratatie, een mooie gezonde glow en een stralende teint. De Vitamine C peeling kan het gehele jaar worden toegepast en is een echte vitamine booster voor ieder huidtype. Nog een bijkomend voordeel is dat de huid niet gaat vervellen na deze peeling.
Deze behandeling bevat 7 stappen en wordt gecombineerd met microneedling voor een sterkere opname van de vitamine-C.

Lifting peel

De lifting peel is een verstevigende en luxe behandeling voor in de zomer. Het KUDTZU ingrediënt (een Koreaanse plant) zorgt voor de vermindering van fijne lijntjes en een glowing skin doordat het de aanmaak van collageen- en elastine stimuleert (sterker dan fruitzuren). Het verstevigd en verstrakt de huid van zowel het gezicht als de hals (optioneel). Kudtzu compenseert het verlies aan het hormoon oestrogeen in de huid wat zorgt voor meer volume in de huid.
De huid wordt strakker, gladder en stralender. Zo kun je ook aan anti-ging werking in de zomer! Speciaal voor de ouder wordende huid met verslapping, fijne 
lijntjes en droogte door de zon.
Deze behandeling bevat 7 stappen en wordt gecombineerd met microneedling voor een sterkere opname van het lifting serum.

Mela lightening peel

De Mela lightening peel is speciaal voor mensen die last hebben van pigmentvlekken, pigmentvlekken in de winter hebben laten behandelen door middel van laser behandelingen of peelings en mensen die last hebben van zwangerschapsmasker (melasma).
De mela lightening peel is een behandeling gericht op het verminderen en stabiliseren van overmatig pigment aanmaak. In deze behandeling wordt er gebruikt gemaakt van verschillende peelings met bewezen actieve ingrediënten om pigmentvorming te remmen. Glycolzuur, amandelzuur, gluconolactone, tranexamine, arbutin en 3 types vitamine c worden gecombineerd om in de zomer de beste aanpak te creëren voor pigmentvlekken.
Deze behandeling bevat 7 stappen en wordt gecombineerd met microneedling voor een sterkere opname van de tranexaminezuur.

HIFU

HIFU wordt ingezet tegen huidverslapping. Deze niet chirurgische behandel methode behandeld tot 4,5 mm in de diepte van de huid waardoor de huid wordt gelift. Doordat deze behandeling geen schade aan de buitenkant van de huid maakt is het een perfecte huidverbeterende behandeling voor in de zomer.
Voor meer informatie over deze behandeling, klik hier.

 

Microneedling

Microneedling in de zomer? JA! Microneedling is in tegenstelling tot peelings met zuren een behandeling die kan worden ingezet doordat het geen effect heeft op het pigment van de huid. Het is belangrijk om de huid de eerste dagen na de behandeling goed te beschermen met een zonnefactor spf30/50.
Voor meer informatie over een microneedling behandeling, klik hier.

 

Acne therapie

Last van acne? Ook dan kunnen we je in de zomer helpen. Er zijn een aantal peelings met bijvoorbeeld glycolzuur die niet in de zomer mogen. Gelukkig zijn er vele andere peelings die wel in de zomer mogen zoals amandelzuur, azelainezuur, salicylzuur, glyconolactone etc. De huidtherapeut kiest een geschikte peeling voor het huidtype en de soort acne. 
Voor meer informatie over acne therapie, klik hier.

 

Op zoek naar een fijne, niet plakkerige, snel intrekkende zonnebrand creme?