LED therapie

LED therapie wordt ook wel photodynamische therapie of Active Cellular Light Therapy genoemd.
LED therapie is de meest optimale therapie voor huid herstel. Het medische rode licht werkt ontstekingsremmend en zorgt ervoor dat ingrediënten beter worden opgenomen.

✓   630 nm medisch rood LED licht 
✓   Bevordert behandelresultaten 
✓   Vermindert down time (herstel) na peelings, laser en operatieve ingrepen
✓ De huid wordt door intens rood licht opnieuw gestimuleerd om zich te herstellen en te vernieuwen

De golflengte van rood licht (630nm) absorbeert tot 3mm in de huid. Active Cellular Light Therapy bevat een bron van 630nm rood LED licht. Dit resulteert in efficiënte Photo dynamische behandelingen met de juiste energie aan licht om werkstoffen te activeren.

 

Resultaat: Geeft volume en egaliseert. Voel direct na de behandeling een frisse, gladde, gehydrateerde huid met aanpak op alle huidniveaus. 

 

Voor wie is LED licht geschikt?

- Acne gevoelige huid
- Droge gevoelige huid
- Eczeem en psoriasis
- Rosacea
- Huidverjonging 
- Na operatie/chirurgie
- Na elke laser of peeling behandeling

- I.c.m. Neck Retargeting protocol


Photodynamische therapie

De Renophase behandelingen bestaan uit een aantal stappen peelings gevolgd door het aanbrengen van chrono's. Chrono's zijn ingekapselde ingrediënten die door het LED licht worden geactiveerd en op die manier 6-7 keer beter worden opgenomen tot dieper in de huid, zonder de huid te irriteren. 

LED licht kan toegevoegd worden aan elke behandeling en is ook als losse behandeling of kuur te boeken voor de meest gevoelige huiden zoals eczeem, psoriasis en rosacea.