Resultaat na één laser behandeling van de oksels

Laser ontharen

Wij bieden de oplossing voor definitief ontharen! Geen zin meer om alsmaar te moeten scheren of epileren? Of last van scheer irritaties/scheer bultjes? Start dan met laser ontharing, dit is de trend voor het verminderen van ongewenste haargroei. 

Laser ontharing is een effectieve en veilige manier om ongewenste haargroei te verminderen. De behandeling is mogelijk op alle delen van het lichaam en in het gezicht voor zowel mannen als vrouwen. Laser ontharing is geschikt voor het behandelen van donkere haren. 

Tijdens een gratis en vrijblijvende intake kan beoordeeld worden of u in aanmerking komt voor de laserbehandeling.

De behandeling

De laserbehandeling wordt uitgevoerd met de Quanta Duetto MT Evo met zowel de Alexandrite laser als de Nd:Yag laser en is de Gouden Standaard voor het definitief ontharen. Dit wil zeggen dat het een van de meest effectieve lasers in de wereld is op het gebied van het verminderen van ongewenste haargroei, zowel in het gezicht als op het lichaam. 

​De laser geeft een zeer snelle en krachtige lichtbundel af, dit wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. Hierdoor ontstaat verbranding in het haarzakje, waardoor de voedingsbodem van de haar wordt vernietigd, er ontstaat geen nieuwe haar meer terug. Na de behandeling kan de huid een beetje warm aanvoelen en licht rood zijn, na enkele uren/ de volgende dag is dit weer weggetrokken.

Er zijn echter meerdere behandelingen nodig om de haargroei blijvend te verwijderen. Dit heeft de maken met de verschillende haargroei fases waar haren zich in bevinden. De huidtherapeut maakt tijdens de intake een schatting hoe veel behandelingen gemiddeld nodig zullen zijn met welke behandelfrequentie. 

 

Vergoeding

Bent u aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat de behandeling van ongewenste haargroei in het gelaat in zijn geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

 

Resultaat na één laser behandeling van de bikinilijn