Ilse Boonstra

Huidtherapeut en orthomoleculair therapeut

Ilse studeerde af aan de Hogeschool Utrecht als huid- en oedeemtherapeut en heeft ervaring opgedaan in zowel het ziekenhuis als bij verschillende praktijken. In 2021 richtte Ilse Huidkliniek Friesland op omdat ze haar eigen behandelwijze wilde toepassen. Ze heeft een brede interesse en specifiek in het behandelen van de huid zowel van binnen- als van buitenuit. Ze merkte dat alleen de huid van buitenuit behandelen vaak niet afdoende is waardoor ze de opleiding tot orthomoleculair therapeut heeft gevolgd om haar patiënten nog beter te kunnen helpen, want dat is waar ze haar voldoening uithaalt. 

 

"Ik ben huidtherapeut en orthomoleculair therapeut geworden omdat ik mensen écht van hun huidprobleem af wil helpen door de combinatie van binnen- en buitenuit en van resultaat houd".

 

Na de opleidingen schoonheidsspecialiste en doktersassistente heeft ze de opleiding huidtherapie gedaan en heeft ze bij zowel dermatologen als cosmetisch artsen stage gelopen waardoor ze veel kennis van de huid heeft. Ze is altijd op zoek naar de laatste wetenschappelijke inzichten en de nieuwste technologieën op het gebied van de huid en voeding en alles wat daarmee te maken heeft.

 

Haar vrienden en familie omschrijven haar als eerlijk, empatisch, werkt resultaatgericht en streeft naar mooie resultaten en tevredenheid van haar patiënten.

 

Ilse is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register) en staat ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten (NVH). Patiënten komen voor kwaliteit en doordat Ilse is ingeschreven bij deze registers kunnen sommige behandelingen door de verzekering worden vergoed.

Filmpje: wat is een huidtherapeut?