Peelings

Een van de meest effectieve behandelingen voor het behandelen van verschillende huidproblemen is een peeling. Download hier de peeling brochure van Dermaceutic.

Een peeling zorgt voor het verbeteren van de huidconditie, een frissere uitstraling en/of het aanpakken van pigment en fijne lijntjes. Er zijn verschillende wetenschappelijke studies die de effectiviteit van de peelings van Dermaceutic erkennen. Alleen artsen en huidtherapeuten mogen de peelings van Dermaceutic toepassen door de hoge concentratie werkzame stoffen en de hoge effectiviteit van deze ingrediënten. Een peeling zorgt voor celstimulatie en is dé manier om huidveroudering tegen te gaan en huidproblemen aan te pakken. Bij Huidkliniek Friesland hebben we veel verschillende soorten peelings zodat we de perfecte peeling of een combinatie toe kunnen passen afgestemd op jouw huidconditie en huidprobleem. Daarnaast voeren we, afhankelijk van het doel en de huidconditie combinatiebehandelingen uit met bijvoorbeeld TCA 12% met microneedling (een 2-in-1 behandeling voor een stralende huid).


Huidkliniek Friesland heeft voor onderstaande huidproblemen diverse soorten peelings:

 

Er zijn verschillende peelings die bij Huidkliniek Friesland worden aangeboden:

 • Dermaceutic Milk peel (50% Glycolzuur, 10% Melkzuur, 4% Salicylzuur)
  Deze peeling wordt ingezet bij acne en als voorbereidende peeling voor een tca. Het stimuleert de epidermis, maakt de huid egaler en verbetert het aspect van de vette huid.
 • Dermaceutic Cosmo peel 12%, 15%, 18% (TCA 12%, 15% of 18%)
  De Cosmo Peel kan ingezet worden bij een verouderde huid met fijne en diepe lijntjes, acne littekens, structuurproblemen, een rokershuid en pigmentatie. Welke peeling het meest geschikt is, is afhankelijk van de conditie van de huid.
 • Dermaceutic Mela peel forte (o.a. arbutine, kojinezuur, retinol, salicylzuur en melkzuur)
  Voor de aanpak van pigmentatie, epidermaal melasma en oppervlakkig dermaal melasma en post-inflammatoire pigmentatie.
 • Dermaceutic Cosmo peel forte
  De cosmo peel forte van Dermaceutic is de meest sterke medische peeling die er is en wordt toegepast bij een verouderde huid met fijne en diepe lijntjes, acnelittekens, structuurproblemen, een rokershuid, pigmentatie en huidverslapping. Deze peeling werkt zeer diep en geeft veel resultaat op korte termijn.

ucten voor slechts € 599

Dé nummer 1 peeling tegen huidveroudering

Heeft u last van huidveroudering in een verder gevorderd stadium? Dan is de Cosmo Peel forte een prachtige behandeling voor het behandelen van rimpels, een verdikte en grove huid, zonschade, acne(littekens) en pigment. Deze behandeling is de sterkste peel en geeft na 1 peeling al een prachtig resultaat. Deze peeling bestaat uit 20% TCA, 10% Fenol en 10% Glycolzuur. De peeling werkt diep en zorgt ervoor dat de collageen- en elastine aanmaak in de huid worden versterkt. Het is aan te raden om de huid eerst voor te behandelen met een TCA peeling van 12% of 15% om de huidconditie te verbeteren. Hoe beter de huidconditie van te voren is, hoe meer resultaat er met de Cosmo peel forte kan worden geboekt. Gemiddeld zijn er 1 a 2 behandelingen nodig met een tussenpose van 3-6 maanden. Het effect van de peelings werkt nog 6-18 maanden door na de behandeling doordat de collageen en elastine aanmaak is gestimuleerd. 
Let op: deze peeling mag alleen in de winter

 

Tijdens een intakegesprek wordt met de huidtherapeut besproken welke opties voor uw huid het meest geschikt zijn. Benieuwd welke peeling voor u geschikt is? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Indicatie Peeling
Acne Milk peel, amandelzuur, salicylzuur peeling, purifying peel
Acne littekens TCA peeling, evt in combinatie met microneedling
Doffe huid Milk peel, TCA peeling, Glow Facial i.c.m. microneedling
Beginnende huidveroudering TCA peeling 12% / 15% / 18%, Firm Facial
Verstevigende behandeling (ook in de zomer) Lifting peel i.c.m. microneedling
Gevorderde huidveroudering en rimpels Cosmo peel forte
Pigment/ Melasma Mela peel forte
Onderhoud melasma (ook in de zomer) Vitamine C of Mela lightening peel i.c.m. microneedling
Rosacea Amandelzuur peeling, azelaine peeling, melkzuur peeling, gluconolactone peeling