Spot Out Kit melasma

De Spot Out Kit van Toskani is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van melasma. Deze kit bevat een behandeling in de praktijk én huidproducten voor thuis. Meestal zie je na 1 behandeling al resultaat (soms is het nodig om een 2e behandeling te ondergaan, dit mag weer na 2 maanden).

De kit bestaat uit de volgende producten:

  • Degreasing solution (professioneel)
  • Pre-peel solution (professioneel)
  • Spot out masker (professioneel) met o.a. Kojic zuur, Azelaine zuur, Alpha zuur, Vit-E zuur, Glutathione, Phytic zuur, Vit-C
  • Spot out cream t.w.v. € 120 (thuisgebruik)
  • Recovery cream t.w.v. € 58 (thuisgebruik)


Voorafgaand aan de Spot Out behandeling moet er twee of drie dagen voor de behandeling een mandelic peeling worden aangebracht op de huid. Dit is een peeling op basis van amandelzuur die de doorlaatbaarheid van de huid verbeterd zodat de Spot Out behandeling beter wordt opgenomen. Normaal is deze peeling € 99, indien deze in combinatie met de Spot Out behandeling wordt ingeboekt ontvang je een korting van 60% en betaal je € 39.

Het spot out masker die tijdens de behandeling wordt aangebracht heeft een "whitening" effect en heeft een inwerktijd nodig van 6-8 uur (afhankelijk van het huidtype). Thuis wordt dit masker nogmaals aangebracht en gereinigd waarna de Recovery cream wordt aangebracht. Wanneer de huid is hersteld mag er worden gestart met de Spot Out Cream voor 6 maanden. De Spot Out Cream zorgt voor een sterke remming van de pigmentcellen. Deze producten zitten allemaal in de kit.

De totale kosten van de Spot Out Kit, inclusief voorbereidende mandelic peel en thuisproducten zijn € 399.