Schoonheidsspecialiste bij Huidkliniek Friesland in Bolsward 4-16 uur


Ben jij een gepassioneerde schoonheidsspecialiste met ervaring in huidverbetering? Wil jij deel uitmaken van een nieuw team en zoek je een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je kunt blijven leren? Dan is Huidkliniek Friesland op zoek naar jou!

 

Huidkliniek Friesland
Huidkliniek Friesland is een snelgroeiende huid- en laser praktijk in Bolsward. Sinds september 2023 hebben we een eigen locatie met uitbreidingsmogelijkheden. In verband met de snelle groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonheidsspecialiste.

Het doel is om iedereen te helpen met zijn/haar huidprobleem en de huidveroudering op een natuurlijke manier te vertragen zodat iedereen meer zelfvertrouwen krijgt.

Wat ga je doen?

Als schoonheidsspecialiste focus jij je vanuit je expertise volledig op de natuurlijke schoonheid van je cliënt. Je helpt cliënten door persoonlijke aandacht met een mooi behandelaanbod, passend huidadvies en de beste apparatuur. Door verschillende indicaties en behandelingen is een werkdag dan ook nooit hetzelfde en kun je de voor de cliënt de hoogst mogelijke resultaten behalen. 

Als schoonheidsspecialist binnen Huidkliniek Friesland heb je een waardevolle rol richting de cliënten op cosmetisch gebied. Met als doel onze cliënten met nog meer zelfvertrouwen en een goed gevoel de kliniek te laten verlaten. 

 

Hiernaast ga je aan de slag met een breed scala aan werkzaamheden: 

 • Je voert zelfstandig behandelingen uit zoals acne- en laserbehandelingen, chemische peelings, microneedling, facials en led therapie etc;
 • Je adviseert onze cliënten over diverse behandelingen, producten en leefstijl;
 • Opbouwen en onderhouden van een klantenbestand door uitstekende service en resultaat te leveren;
 • Beheren en verwerken van patientendossier;
 • Telefonisch en mail contact met cliënten;
 • Netjes houden van behandelkamers en kliniek;

 

Wie ben jij?
Je hebt een positieve mindset, je weet van aanpakken en straalt betrouwbaarheid uit. Je hebt een open en transparante communicatie en sociale interactie is voor jou een tweede natuur. Je werkt netjes, overzichtelijk en je weet de balans te vinden tussen zelfstandigheid en teamwork. Je staat open voor hulp en je denkt actief mee in het oplossen van uitdagingen en in de verdere ontwikkelingen van de kliniek. Hiernaast beschik je over:

 • Een afgeronde opleiding tot schoonheidsspecialiste          
 • Ervaring op het gebied van product advies, microneedling, peelings en huidverbetering.
 • Je bent flexibel om 4-16 uur per week te werken, met eventueel avonden en weekenden. (Uitbreiding mogelijk).

 

Wat biedt Huidkliniek Friesland?

Je gaat werken in een moderne en nieuwe kliniek, met innovatieve behandelmethoden en de nieuwste (laser)apparatuur. Je hebt een afwisselende functie en er is veel ruimte om mee te denken in de verdere ontwikkelingen van de kliniek en het team. Hiernaast krijg je:

 • Een goed marktconform salaris dat is afgestemd op je leeftijd en werkervaring 
 • Reiskostenvergoeding € 0,21 cent/km
 • Vakantiegeld 8%
 • Mogelijkheden voor het volgen van interne en externe opleidingen op kosten van Huidkliniek Friesland
 • Een gemoedelijke en open werksfeer.

 

Klinkt dit als jouw ideale werkomgeving en lijkt het je leuk om in Bolsward te komen werken? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Ilse Boonstra via info@huidkliniekfriesland.nl en bouw mee aan een nog mooier, knapper en sprankelender Huidkliniek Friesland!